logo_cmc
Imprimare
Игровые шаблоны DLE
Самая быстрая Диета

Anunt achizitie servicii formare profesionala

on 16 Ianuarie 2013.

Fundatia Casa de Meserii a Constructorilor organizeaza procedura competitiva pentru achizitionarea de servicii de formare profesionala, in cadrul proiectului PICAS in calitate de Beneficiar al proiectului "Centre PICAS – „Puncte de Informare, Consiliere si Asistenta specializata pentru somerii si persoanele in cautarea unui loc de munca din sectorul abordat", finantat de Uniunea Europeana prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane, Axa prioritara 5 – Promovarea masurilor active de ocupare”

Fondurile pentru prestarea serviciilor si furnizarea produselor respective sunt asigurate prin cofinantare din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

Oferta se poate depune prin posta la sediul Fundatiei Casa de Meserii a Constructorilor din Strada Justinian Nr.11A, Bucuresti, Sector 2.

Operatorii economici pot solicita clarificari la adresa indicata mai sus drept sediul social al achizitorului, la numarul de fax: 021.212.37.61, la numarul de telefon: 021.212.37.62, precum si la adresa de email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Persoanele de contact:  Andrei BANICA.

Data limita de depunere a ofertelor: 23.01.2013, ora 14.00

Documentatia pentru ofertanti pentru achizitia respectiva poate fi ridicata de la sediul achizitorului sau poate fi transmisa prin e-mail sau fax in urma unei solicitari scrise.

Documentaţia pentru ofertanţi este disponibilă si pe site-ul www.cmc.org.ro la rubrica Achiziţii publice.

Criteriul de atribuire: preţul cel mai scăzut.

Data publicare:16.01.2013, ora 14.00

Documentatia pentru ofertanți
Anexele achizitieiContractul achizitiei

Новые игры Alawar.

Comitetul Sectorial din construcţii

Who's Online

Avem 44 vizitatori și niciun membru online