logo_cmc

Alternative flash content

Requirements

Imprimare
Игровые шаблоны DLE
Самая быстрая Диета

FORUM REGIONAL „SECTORUL CONSTRUCȚIILOR: PREZENT – VIITOR,” EDIȚIA XI, BACĂU - POST EVENIMENT

sedinta-150 size
Marți, 24 martie 2015
, începând cu ora 09.30, a avut loc a unsprezecea ediție a Forumului Regional „Sectorul Construcțiilor: Prezent-Viitor”, Bacău, eveniment desfășurat în cadrul proiectului „PICAS te angajează în construcții” –ID: 126134, cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 „Investește în oameni!”, Axa prioritară 5 „Promovarea Măsurilor Active de ocupare” Domeniul Major de Intervenție 5.1 „Dezvoltarea și implementarea măsurilor active de ocupare”.

Evenimentul s-a desfășurat la Hotelul Bistița din Bacău și s-a bucurat de participarea a 20 de persoane, reprezentanți ai agenților economici, autorităților publice.

Agenda Forumului Regional Editia XI Comunicat de presă

Forumul Regional a fost deschis de către domnul Stoian Alexandru, având calitatea de Coordonator Organizare. Ulterior, au luat cuvântul, conform agendei :  domnul Zaharia Daniel – Consilier Județean în cadrul Centrului Județean Bacău, domnul Chindruș Romică – Șef Investiții Primăria Bacău, domnul Petrea Dan –Inspector în cadrul ITM Bacău, domnul Bălan Ioan din partea Sindicatului Hidroconstrucția Moldova, doamna Istrate Vasilica din partea AJOFM Bacău.

Tema principală a întâlnirii a constat în prezentarea portalului www.picas.ro, singurul portal de recrutare din România dedicate exclusiv sectorului de construcții.  Domnul Alexandru Stoian, Coordonator Organizare, a realizat o simulare online, urmărită și analizată de către companiile prezente, la final având loc și o dezbatere în acest sens.

Relații suplimentare se pot obține la numărul de telefon 0722 200 879 , persoană de contact Dumitru-Alexandru Stoian, Coordonator organizare evenimente, sau pe site-ul www.picas.ro.

 

 

 

 

Новые игры Alawar.

Comitetul Sectorial din construcţii

Who's Online

Avem 10 vizitatori și niciun membru online