logo_cmc
Imprimare
Игровые шаблоны DLE
Самая быстрая Диета

Târg de joburi în construcții – Palatul Copiilor - BUCUREȘTI - 5 Mai 2015

stamp3Fundația Casa de Meserii a Constructorilor, alături de partenerii săi, Asociația Română a Antreprenorilor în Construcții - ARACO, Federaţia Generală a Sindicatelor „FAMILIA” și Comitetul Sectorial în Construcții, organizează Marti, 5 mai 2015, între orele 09:00 - 16:00, la Palatul Copiilor din București,  a-V-a ediție a târgului de locuri de muncă dedicat exlusiv sectorului de construcții.

La eveniment sunt așteptate companiile de profil, persoanele interesate de un loc de muncă în sector, reprezentanți ai patronatelor, sindicatelor și fundațiilor din construcții, agenți economici sau oficialități locale, și nu în ultimul rând mass-media.

       Participarea este GRATUITĂ, iar pentru ÎNSCRIERE ONLINE puteți utiliza formularul de participare de pe singurul portal de recrutare dedicat sectorului de construcții www.picas.ro!

Companiilor ce vor confirma participarea li se va pune la dispoziție, în limita locurilor disponibile pe principiul „primul venit, primul servit”, următoarele facilități:

  • Stand individual 2-6 mp (2x2, 3x2 ); scaune ;
  • Posibilitatea de a personaliza spațiul dedicat cu materiale de promovare;
  • Acces Internet wireless;
  • Se asigură cazare companiilor și participanților din afara orașului București, (număr limitat de locuri)

Prin Târgul de locuri de muncă PICAS, șomerii și persoanele în căutarea unui loc de muncă beneficiază de oferte de muncă din toate subdomeniile aferente sectorului (execuție, urbanism, geodezie, management, proiectare, s.a.) dar și de:

  • Pre-înscriere la eveniment prin completarea formularului de participare pe portalul www.picas.ro
  • discuții cu angajatorii privind oferta de locuri de muncă în construcții pentru cei cu studii medii și studii superioare
  • pre-screnning din partea angajatorilor prin portalul www.picas.ro
  • sunt informați despre serviciile oferite de către proiectul PICAS te angajează în construcții: cursuri de formare profesională GRATUITE, consiliere psihologică, medierea muncii

Târgul de locuri de muncă este organizat în cadrul proiectului european „PICAS te angajează în construcții” – ID 126134, co-finanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 „Investește în oameni!”

Persoană de contact pentru înscriere companii: Daniel BACRIU
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. | Tel. +4 0735 735 442

Pentru detalii suplimentare : Alexandru STOIAN – Coordonator organizare
Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. | Telefon:021/2123762 |+4 0735 735 443

Новые игры Alawar.

Comitetul Sectorial din construcţii

Who's Online

Avem 19 vizitatori și niciun membru online